Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Januaridröm XIII

 

 

ur bergsskrevan föll

fioler altfioler

utan returrätt

 

 

det gick inte att klättra tillbaka uppför berget. jag försökte lappa ihop de återstående instrumentdelarna, montera hak- och axelstöd, sortera stråkar och fodral.

nästa gång var det människor som strömmade nedför sluttningen. ännu svårare att sortera. det skulle bli ett jätteparty. mamma hade städat och bara lämnat en skrivbordshörna till mig. medan jag letade efter en ask att lägga foton och visitkort i började gästerna välla in på allvar. Lasse kom nedför kullen två gånger och jag hejade glatt. skulle maten och sängarna räcka till alla? tjocka Linda hade lånat min säng för att vila. jag hoppades få den tillbaka. sträckte mig efter min kasse med kläder i jakt på en rejäl Tshirt men hittade bara genomskinliga med ljusblå blommor. 

 

 

norska huggarna

avverkade tall och män

saltad snittyta




Fri vers av Nanna X
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-27 17:17



Bookmark and Share


  objekt3
en sån pers!
2017-01-28

  TrollTörnTrappan VIP
Skillnaden mellan att sortera instrument och människor... klargör dina ord med allvar och finess, gyckel och mystik!!!?
2017-01-28

  K.S. Sollenhag VIP
Bra blanding!

Jag vill också gå ner för en kulle två gånger, utan att gå upp. Då skulle jag heja glatt.
2017-01-27

  i af apa
tänker lite på en målning
av Lena Cronqvist.
2017-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X