Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aftonögon dröjer vid

 

den svartnande tiden

håller sina hemligheter

byggnadsställningar

fasadtyg täcker väggar

vindens ilar

rinner mellan

trappor, plankor,

stålrörskonstruktioner

insynsskyddet fladdrar

fönstrens fyrkanter

får suddiga konturer

vad gömmer sig

i det fördolda

 

 

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Per Rydberg
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-27 23:24



Bookmark and Share


  i af apa
ett spökhus? eller bara ett hus
ingen besökt på länge...

tycker om!
2017-01-28

  Goraxy 89 Orion VIP
Du målar en av dessa dunkla 'fasad-saneringsbilder' som jag finner så fascinerande!!!
2017-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg