Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hans inre fiende


Han smeker hennes lilla känsliga själ
och han ger av sig själv till henne så hon njuter
Så blir han arg!
Förnärmad och kränkt av en oförståelig oförrätt
och tankar väsnas i henne och tar kraften och modet
för hon inte vet gör det ont och hon möter osäkerheten

Men hon börjar ana för hon ser hans djup
och inre väsen,
att han är känsligare än många
Någonstans i sin inre boning så liten
som måste tas omhand och ses
Den lagrade ilskan är stor
och hotar spränga honom eller implodera hans själsliga väsen

Hans explosioner är inte mot henne
utan komna från hans inre fiende
Han behöver bara veta att det som spökar är förbi
Nu väntar vetskapen om honom själv och en bättre tid
Men han finns där för henne
och hon tar skakad emot honom






/ Clara-Fina








Fri vers av Clara-Fina
Läst 298 gånger
Publicerad 2006-05-22 10:52



Bookmark and Share


  Helene Månsson
bara säger det - känner så väl igen det/Helene
2006-05-22

  Jojo
Det hör var en bra och strark text. Ryser lite när jag läser. Kanske lite svår att läsa...kanske styckeindelning?
2006-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Clara-Fina
Clara-Fina