Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rakt i min famn

Jag frågar dig

Ska jag be?
rör dig det då?

Vill du va
Rakt i min famn

Tro på änglar
när jag ser dig
att tro på kärlek
i någon sorts väg

Att låta dig va
som du är

För kärlekens väg är ljus

Vill du va
Rakt i min famn

Du ser ut som du leder en väg
en stig
den leder till mig

Som Vi kan gå på
Du och Jag

Rakt i min famn




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 519 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2017-01-28 23:41



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
En härlig dikt - Slås av den enkla klarheten - Rytmen som accentueras av uppdelningen i fristående strofer och den genomgående upprepningen av slutstrofen "Rakt i min famn"
2017-02-23

    Dan Myrbeck
Varm, fin och accepterande - bra!
2017-02-01

  Fem hjärtan VIP
Vilken underbart fin text! Mästerligt skrivet!
2017-01-31

  Anya VIP
Mycket fin text som berör på djupet. Enkelt om det svåra...tänker jag. Och det är skickligt.
2017-01-30

  Peter G VIP
Här svänger det rejält och jag börjar nynna lite på din refräng när jag läser. En dikt som skulle kunna vara en sångtext också tycker jag!

Refrängen sitter ju som en smäck, helt klart!

En härlig text med ett fint kärleksbudskap!
2017-01-29

    ej medlem längre
Charmfullt, sprudlande, underbart!
2017-01-29

  Nils-Robert
Vilken känslosam tolkning av kärlek. Så finstämt ordat.
2017-01-29

  Lars Hedlin
Starkt är kärlekens känsla....
2017-01-29

  överlevaren VIP
Ömt ordat....steg i kärlekens riktning!
2017-01-29

  Marita Ohlquist VIP
Mjukt och fint om kärlek, värme och gemenskap!
2017-01-29

    ej medlem längre
En levande mjukt text - tycker om!
2017-01-29

  Quasimodo
En vacker och kärleksfylld fråga ut i livet och en väntan på ett svar som landar i din famn
2017-01-29

    Sefarge VIP
Härlig ide!
Men varför ej mötas
Halvvägs,så slipper
man bli utkastad när
söta ord tagit slut
Och Du ej gillar en
längre?
:)
2017-01-29

  ULJO
Kärleken svävar i rummet nu. Underbart skrivet
2017-01-29

  H.C.B
tack mina sotande sprakande andar
2017-01-29

  Blått Norrsken VIP
Jättefin!!! Fylld med kärleksord.
2017-01-29

  Janina Kaminska
Underbar dikt. Kärleksfull, mjuk, gripande.
2017-01-29

  Karina"Kia"
M:tin

Jag niger och tackar djupt för att du tycker om
"Vackert"

Kärlek från mig till dig<3
2017-01-29

  Karina"Kia"
Kärlekens väg är alltid ljus och livet är skört..

Vilken vacker kommentar du ger Gin83
Jag blir ju så stolt glad så jag ger dig en Applåd
2017-01-29

  M:tin
Vacker!!!!!!!
2017-01-29

  Gin83
Skört o kärleksfullt
'för kärlekens väg är ljus' väldigt vackert
2017-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"