Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söder

E4:an mot söder
ner genom berg och land
förbi åkrar och ängar
bäcken brusar
forsen rinner

den vita vägfärgen fylls i
kossorna springer ut
fåglarna vaknar till liv
allt väcks till liv
allt börjar om igen

april maj juni

den blomstertid nu kommer
juli augusti

Humlorna surrar kring oss
skuggorna växer och får liv
du står där
jag står här
men jag följer dej överallt
jag ser dej
du kan vara lugn, jag skyddar dej
ifrån ljus och mörker

Du står vid ett vägskäl, förvirrad och borta
som ett vilset litet barn
men lugn, jag skyddar dej i ljus och mörker
skuggorna växer och får liv

september, oktober, november...




Övriga genrer av uNderLig_
Läst 419 gånger
Publicerad 2006-05-18 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

uNderLig_
uNderLig_