Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tvivlar på allt.


Varbölden

Ära vara varandet.
Tanken skriker i tystnaden.
Tystnaden finns i frånvaron.
I frånvaron finns närvaron.

Ur nuets ensamhet och lidande
ska tacksamhetens varande bli.
Förlorat hopp, förlorad identitet, förlorad kärlek.
Frågan kvarstår, du danske prins.







Fri vers (Fri form) av Jag är
Läst 328 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-01-29 22:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Att vara eller icke vara det är frågan
Hamlet ?
2017-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Jag är