Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en drygt 10 år liten rackare, är den här dikten


i

 

 

i nu

inuti

värmer

domnad

drömsand

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-29 23:08



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Drömskt Vacker !!!
2017-01-30

  lodjuret/seglare VIP
Som en haiku, bara utan dess form eller uttalade årstidshänvändelse.
2017-01-30

  i af apa
i gillar
jag ju!
2017-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg