Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den enes dystopi, den andres utopi


en infekterad könsstympning
i ett rostigt skjul
i Mogadishu
kan vara en renande flod
som knyter an
till det gudomliga

en atomboms förgörelse
är den andre kontinentens
frigörelse

en filosofs vilsenhet
i ett oändligt universum
blir en frälsningssoldats
legitima existens

Min hjärtesorg
är din biljett
till ett nytt
evinnerligt
liv




Fri vers av henke_r
Läst 375 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-01-29 23:37



Bookmark and Share


    jaybird
"kan vara en renande flod
som knyter an
till det gudomliga "

Vad utmärker en kvalitativ konstruktion? Är det när en ny bild träder fram var gång man tar sig an texten ånyo? Som i detta citerade exempel med målande ord i lager på lager.
Bilden man återvänder till bland galleriets alla uttrycksfulla rum.
2017-02-02

  Larz Gustafsson VIP
Frälsningssoldater finns för att Jesus finns.
2017-01-30

  Larz Gustafsson VIP
Övergrepp av den typen har ingenting med Gud att göra.
I alla fall inte den Gud jag tjänar - och det finns bara En - Hans namn är Jesus.
2017-01-30

    Sefarge VIP
Djupsmart skriftat!
Den enes förlorade kaka
Kan bli den andres räddning.
Men hänger icke riktigt med
i könsstympningen.
Huu!
:)

2017-01-30

  SatansSon VIP
suveränt tänkt.
2017-01-30

  alicja lappalainen VIP
det relativa värdesystemet..
2017-01-30
  > Nästa text
< Föregående

henke_r
henke_r