Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndag

Detektorerna utanför varuhusdörren ser mig knappt

Jag är så osynligt och klumpig

Endast en skugga av mig själv

Varken fager eller duktig

Men i går kväll var jag vacker

I går kväll var jag ju bäst

Ljuset brann i båda ändar

Det var en egendomlig fest.





Fri vers av Julian Carax
Läst 267 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-01-30 09:22



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om olika sätt att tänka om sig själv, från mörker till ljus.
2017-01-30

    ej medlem längre
Självuppskattning är viktigt - fin text!
2017-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Julian Carax
Julian Carax