Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tragikomisk ballad

Så jävla trött på vad dom kallar kärlek
Jag spottar några blåa ord.

Så trött på deras falska leenden
Ge mig lite sanning käre bror.

Jasså, bilder på andras champagne igen,
Blir du aldrig trött på denna charad?

Sluta snacka, börja trolla
Detta börjar ju likna en tragikomisk ballad...









Fri vers av Julian Carax
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-30 09:50



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt och närvarande i känslan som slår hårt
2017-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Julian Carax
Julian Carax