Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så slår det som räknas...

Det är då livets
bästa mäts
just i de stunder
när vi ett andetag tar
och mitt i det
häpet
tappar andan...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-30 22:36



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Ja, fram för fler aha-upplevelser!
2017-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt