Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tydligt! För petnoga!

En mor har till sonen sin ju
köpt t-shirts har dem i sin hand nu...
Hon sa, gillas de...
De SLÄNGS RUNT, han tycks ej se...
Han sa, varför va´ så noggrann du...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-31 17:39



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jag känner igen det där, fast inte hos mig själv då, utan om en god vän...
Mycket gott dansat här, chansat och
även ditsatt, som av ena tur.
2017-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt