Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt eviga tjatande om hur svårt det är.


Existensens dilemma

Jag vaknade en morgon
som tydligen var natt.
Allt jag någonsin har drömt om
Försvann med barnens skratt.

Ensam är jag i världen
Lämnad kvar att dö.
Strandsatt här med skulden
På martyrens ödes ö.

Kvar finns tankarna och orden
Och känslor i en kropp.
I vågen bakom sorgen
Det måste finnas hopp.

Har gjort allt som jag har kunnat
Men vill försöka göra mera.
Anpassar mig till vad som helst
Men vägrar acceptera.

I tystnaden finns ljuset
Dit sinnet aldrig når.
I tacksamhet till livet
Finns vägen som är svår.

Men nu är allt förlorat
Det finns bara ett alternativ.
Släppa allt och bara vara
Det är det som kallas liv.




Bunden vers (Rim) av Jag är
Läst 427 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-31 19:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
guppa som en anka på vågen?
2017-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Jag är