Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Symptom på dumhet


Symptom
s-y-m-t-o-m
jag ser dem överallt
brinnande kvarlevor på den nyasfalterade vägen
kraxande skator höga på lim
symptom på söndring
kukfobi islamofobi antisemitism schism
dadaism

symptomatiska symptom
hittar sig in överallt
pojken läser inte
symptom tack!
botgörande kur
hjälp! Hjälp honom tills han ror i land
symptom: lathet
skaffa en fritidsgård!

Googla symptomet
Symptom mellanslag kissnödig
Rädsla för överförbar sjukdom
Eller rädsla för kissnödighet
Är kissnödighet nödvändigtvis farligt?
Kolla symptomen så det stämmer

Börsen faller
Hajen biter
Ozonlagret brister
FN svajar
Putin ler

Symptom

Åke Greens cancersvulst sprider sig
Symptom: trolöshet

Rosengård får ett inglasat miljonkomplex
Högt upp till himlen
Integrera, integrera!
Släng in en samhällskur
2 ml metadon, 5 ton murbruk, lägg in en till fritidsgård
Behandling påbörjad

Kan du beskriva symptomen?

Massdöd
Svält
Klusterbomber
5-2-diet
könlösa avatarer
missförstådda terrorister
kränkta kulturtanter
plastfria dagar
Tintinfria hyllor
Hittar ni några symptom?

Transplantationskirurgen: Vi påbörjar behandling
Men har vi tillräckliga symptom?
”Forskningen säger att…”
”Men hur är validiteten?”
”Ett barn komponerade vår handlingsplan på dagis…”
”FÖRSKOLAN heter det!




Fri vers av henke_r
Läst 385 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-02-01 07:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
sällsynt och utmärkt
2017-02-04

    jaybird
Sym(p)tomdiagnoser är ej önskvärda famlande diagnoser. "Sverige har feber" är ett exempel, men ack så vanligt exempel.

Nu till din finessrika övning:
I nedåtstigande grupperingar formerar sig ett spänstigt potpurri med träffande beskrivningar av en samtida hälta.
"2 ml metadon, 5 ton murbruk, lägg in en till fritidsgård "
Helt enkelt lysande!
"Tintinfria hyllor "
Avväpnande bra.

2017-02-01

  alicja lappalainen VIP
.en dystopisk beskrivning av verkligheten..

2017-02-01

  Ric
Som en orgie i galenskap. Zoomade man bara ut tillräckligt skulle man förmodligen lättare inse vilken livsform på planeten som borde begränsas. Min soffa är himla skön idag.
2017-02-01
  > Nästa text
< Föregående

henke_r
henke_r