Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slav för konsumtion

Jag är en slav för reklam,
en slav för vad andra tjejer har.
Köper på mig utan plan och konsekvens.
Låter mig förgyllas av patent och
konsumtion. En törst som aldrig släcks,
trots att jag spenderar en miljon.

Att vända andra kinden till är inte lätt,
jag har försökt på alla sätt. Bygger broar
men bränner städer, jag är bara så mycket
som det jag äger.

Ständigt sökande efter eufori, ligga runt
och konsumera män. Jag glider på isen trots
salt och grus, en kort sekund jag får känna
mitt rus. Jag vågar inte vara något annat än
vad jag är, trivs i olyckan och håller den kär.




Fri vers (Fri form) av SellwiN VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-02-01 09:13



Bookmark and Share


  ULJO
Du skriver väldigt bra
2017-02-01

  S.A.I. Steve Lando VIP
Snyggt bespeglat
2017-02-01
  > Nästa text
< Föregående

SellwiN
SellwiN VIP