Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Triologi i vilsenhet.


Vilse 3

Vilsam är den vilsenhet
Som inte drabbar, men
Är självvald som klädsam
Beklädnad
Som ett sätt att vara
I världen
Som om världen vore din
Och valet likaså
Men vi är trots det fångna
Och fångenskap är inte vilsamt
Inte heller klädsamt
Inte heller självvalt
Utan mänskligt.




Fri vers (Fri form) av Joni Stam
Läst 165 gånger
Publicerad 2017-02-01 18:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joni Stam
Joni Stam