Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att se själar.

jag ser mig själv
i din skugga

det är ingenting
att se, jag betyder ingnting

jag är ingenting,
att ta med, när man går ut

-

en gång såg jag dig dansa,
sådär som i en dröm

flytande avstånd,
grönt smaragdljus

-

du drack Earl Grey Tea,
jag var någon annan,
någon som såg in i dina ögon
någon som nådde ut,
kanske för att röra vid din själ

och då, kanske, just då
för ett ögonblick, så var
jag - Jag

-

ingen annan kan se din själ
inte så, som Jag

 

© Februari 2017




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-01 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP