Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns en glödande gnista

När livet är fyllt med mörker
Kan glädjen vara svår att hitta
Då, när hopplösheten smyger sig på

Men ändå
Finns en glödande gnista
Ett hopp som stilla viskar
"Det kan gå bra"




Fri vers av Qvinn n'Lion
Läst 293 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-02-02 00:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
älskade vän allt går bra!
Tron försätter berg

kramar om
2017-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Qvinn n'Lion
Qvinn n'Lion