Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fred

(det är inte upp till er om det är krig eller inte
kriget startas av ert beteende, att det är perspektivet i era ögon är vi boskap som leder till krigsförklaringen gör den inte till vår)

reda mot artat
är fienden lättare att identifiera än allierade
eller vad heter det, vapensyskon armékompisar folk
inte rykta utan trimma ansa lära
stå upp i anti egal




Fri vers (Fri form) av objekt3
Läst 554 gånger
Publicerad 2017-02-03 13:44



Bookmark and Share


  objekt3
Pax

(it is not up to you if it is war or not
the war starts with your behaviour, that it is perspective in your eyes are we cattle that leads to the declaration of war does not make it ours)

order cross shaped
is the enemy easier to identify then allies
or what is it called, weaponsiblings armybuddies folk
not brush rather tune tend tailor
stand up in anti egal
2017-02-15

    ej medlem längre
Kom att tänka på We Didn't Start the Fire av Billy Joel om jag nu gissar rätt om temat.
2017-02-13

  Larz Gustafsson VIP
"Haoolj"??
2017-02-12

  Larz Gustafsson VIP
Vem säger att mitt liv är mer värt än någon annans?

2017-02-12

  H.C.B

2017-02-11

    adwasbusy
Haoolj! jag har ett trängande behov av att publicera en dikt...
2017-02-08

    adwasbusy
Fantastsk dikt som vanligt.
Mer genomtänkt, unfrar oma llt.
ryms däri.

/beautiful
2017-02-08

  aol
Även självförsvar är ju en strid för livet,
2017-02-08

  aol
Ja varför måste vi strida varför måste vi dö,
2017-02-08

  Larz Gustafsson VIP
Den som tar till svärd ska genom svärd förgås.
Detta sade Jesus till Sin lärjunge Petrus när Petrus just huggit örat av en av dem som kommit för att hämta Jesus.
Jesus helade sedan den skadade genom att sätta tillbaka örat.

Jag hyllar alla desertörer. De är hjältar i mina ögon.
I synnerhet en sådan som Muhammad Ali, som vägrade slakta vietnameser.
2017-02-03

  objekt3
Självförsvar är en mänsklig rättighet
2017-02-03

  Larz Gustafsson VIP
De som vill mörda sina medmänniskor är svin.
2017-02-03

  Staffan Nilsson
Ja, likgiltigheten är farlig ...
2017-02-03

  alicja lappalainen VIP
"Om någon slår dig på den ena kinden, så håll ock fram den andra åt honom"

så får du stryk två gånger.
2017-02-03

  i af apa
det skrivs i en socka
med lufthål.
2017-02-03

  Anya VIP
Mycket tänkvärt... konflikter är sannerligen komplicerade och det finns inget svart och vitt...tänker jag.
2017-02-03

  Larz Gustafsson VIP
Själv vägrar jag att delta i krig.
Jag är en stolt desertör.
2017-02-03

  Magdalena Eriksson VIP
anti egal
yes
vi väljer våra nära vänner inte fiender eller är vi alla vänner utan rätt legobitar har vi kanske ba fått fel karta av Gud eller är vi ens födda? iblanda tänker jag knäppa tanken att vi är i en mage och inte färdiga ännu.
färdiga dugliga att mötas i den riktiga världen. magert hopp--..
2017-02-03

    ej medlem längre
Får komma tillbaka till den här.
2017-02-03
  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3