Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gjort och ogjort

Jag fattar mig kort
så går det som smort.
Det blir ganska torrt
och medvetet fort.

Det är som en sport
där litet blir stort,
och därför tas bort
om allt blir till lort.

Jag är av en sort
som vill få det gjort,
jag skriver rapport,
jag låser min port.

Kort jag mej fattat.
Torrt har jag krattat.
Fort har jag rattat.
Lort har jag snattat.




Bunden vers (Rim) av Nils-Ivar Lindström
Läst 403 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-04 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils-Ivar Lindström