Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min dotter Majken (9 år) skrev denna dikt.


Kärlek

Världen är stor
men inte utan kärlek.

Kärlek betyder framtid
och vänskap.

Utan kärlek kommer man aldrig fram
till sin dröm.




Fri vers (Fri form) av Joni Stam
Läst 464 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-05 07:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joni Stam
Joni Stam