Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett samtal från Uppsala

Jag har träffat alkoholterapeuten
Vikten och pengarna är de största
drivkrafterna

&

Hannes bor i tält
inte långt härifrån
Konflikt med socialsekreteraren

&

han skickade mejl och bad dem dra
åt helvete

&

han sa upp sig från praktiken
Bodde hos en fattig gubbe
Utan mat och möbler att sitta på
Hannes snickrade ihop möbler som både han
och gubben kunde nyttja

Tidigare bodde han i ett litet
skrymsle ovanför cykelaffären
där han en gång haft praktik
15 grader kallt
Så mycket för den mastern i
Computer science

Sa min vän från Uppsala
innan han la på luren




Fri vers av henke_r
Läst 273 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-02-05 22:58



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
det är inte lätt att leva...
2017-02-06
  > Nästa text
< Föregående

henke_r
henke_r