Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt-kommentar till Agnes dikt Känslomässig rasism


Tvåsamhet blev tvångsamhet


arrogansen stövlar in

gränslöst


använder fruktan

som vapen


för vreden kränker

när den vill.


och dumhetens ansikte

går inte att förstå

eller förlåta.

(ironierna räcker inte till)




Fri vers av Fredrik P. VIP
Läst 844 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-05-19 09:06



Bookmark and Share


  Miss Mod
Mycket talande och känsligt, bra att Du vidrör...
2009-01-03

  Eva Langrath VIP
Mycket stark text om arrogansen och ironiernas matkmissbruk,


Eva
2008-11-04

  aol
så sant som det är sagt bravo
2008-01-10

  Cris
Kanon på pricken...

Ironierna räcker inte till... jättebra
för arrogans,vrede och dumhet
är inte bra för tvåsamheten..
2006-05-19

  Agnes
Läste fel först i din rubrik, och när jag av en händelse såg din ordlek växte den här texten ytterligare i mina ögon. Det svider att läsa din konkreta sanning!
2006-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP