Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om att bli av med det käraste man äger...


DU TOG ALLT!!!!

DU stal mitt hjärta,
men JAG tog det tillbaks.
DU kvävde mina andetag,
men JAG gjorde motstånd,
och tog andetagen tillbaks.

DU släckte min törst.
DU mättade min hunger.
Men JAG trotsade dig och,
tog dem tillbaks.

DU krossade mitt självförtroende,
men JAG totalvägrade att acceptera fakta,
så JAG tog det tillbaks.

DU brände min själ,
och förstörde MITT liv.
Men DU ville inte se,
att JAG tog dem tillbaks.

Och en sak är jag SÄKER på...

ALDRIG ATT JAG TAR DIG TILLBAKS!!!!

11/5 - 06




Fri vers av Ariel_the_angel
Läst 407 gånger
Publicerad 2006-05-19 09:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ariel_the_angel
Ariel_the_angel