Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En by i kratern


Iskalla regn erinrar mig om
de dagar då allt pekar mot ett slut
Slutet ingen headsetutrustad livscoach vågar
föreläsa om på årets sedvanliga
fortbildningsdag

vars sista ömmande kalendermånad
förtäljer oss en saga om arbetsplatser
utan chefer och monotona vakuum
där vi kramar om varandra
för att söka tröst
när den offentliga sektorns Bob Dylan
framträder med tamburinen

Våga leva
Våga knarka
Våga sorgen
Våga glädjen

Våga dö




Fri vers av henke_r
Läst 288 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-02-07 15:34



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Det finner mig, jagar mig en stund, sedan vågar vågorna slå mot min strand vid känslornas horisont! Bra skrivet!
2017-02-07

    Sefarge VIP
Vågande bilder
Rullar de in mot
Läsarens strandade
Ögon att begrunda
betänka o bedöma
:)
2017-02-07

  alicja lappalainen VIP
proportioner är viktiga...
2017-02-07

    jaybird
Låter som du fått tömda binjurar efter en dag på ett välkammat seminarium. Och en längtan efter mer tamburin och mindre powerpoint.

"när den offentliga sektorns Bob Dylan
framträder med tamburinen "

Presentatören byter till powerplay. Stödorden från fortbildningsdagen nu till en skön protestsång.


2017-02-07
  > Nästa text
< Föregående

henke_r
henke_r