Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är fånge i ett glashus och du är en sten

Jag brann som Peshtigo
När du likt en flodvåg
Sköljde över mig

Med dina fingrar lirkar du frön
Ur kärnorna jag bär
I min bröstkorg

Med svett och värmen från din hud
Gror jag sakta
Fast i dig

Du håller i mig när jag faller
Du lyfter mig när jag vill fly

När allt är tyst
Är du ljudet som håller mig kvar
I verkligheten

Här och nu




Fri vers (Fri form) av Estelle VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-02-08 18:36



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Rytm och innehåll, bra!
2017-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Estelle
Estelle VIP