Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett gift som borde förbjudas!


Alkohol

rummet fullt
han full
full fart

*huvudet tomt*











Fri vers av Elias.W
Läst 274 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-02-08 21:05



Bookmark and Share


  Elias.W
Visst är det så, men som helnykterist tycker jag att det finns betydligt mycket bättre sätt att tömma skallen på :)
2017-02-08

  Andreas db Gustafsson
Emellanåt så är det nog nyttigt att tömma skallen. Men förstår såklart känslan.
2017-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Elias.W
Elias.W