Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fascismen får mig att spy så jag


Pausar ett tag och ger en sista kängan till SD

Att inte fler genomskådar SD
Går bortom mitt förstånd
Findel Madison på bilden
Ger en bild av onska av en ung man
Utan empati, UngSvenskarna eller Åkessons Jugent
SDs ungdomsdel, den nya genarationen av Svensk Nazism
Kanske man borde förstå denne unge man?
Vet inte om jag orkar, ger fan i det
Han är inte farlig!
Svansen däremot som röstar på detta hatiska parti
Dom är farliga och det oroar mig
Framförör allt GW utmärkta analys av polisens sympatier av partiet..


Tar paus i några veckor, ska nog städa eller nåt..

Vi hörs Federico Romano




Fri vers (Spoken word/Slam) av Federico Romano
Läst 544 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-02-08 23:02



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA om bara fler ville höja rösten men men ....
2017-02-10

    Dan Myrbeck
Hörde om någon som skulle skriva sina memoarier.

Det handlar nog bl a om Järnrörsgalan och de järnrörsgalna.



2017-02-09

    ej medlem längre
Som i Amerika, i den offentliga debatten
deltar de, i det tysta..röstar de!
2017-02-09

    ej medlem längre
vi hörs, federico. jag avskyr såna som sympatiserar med sd jag med.
2017-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano