Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farväl


okej...
med apokalypsen i min spruckna backspegel,
kan jag erkänna...

allt.
allt är,
allt var,
mitt fel, mitt fel, mitt fel,
i oändlighet i evighet

så nu,
nu packar jag min väska
och tynar
sakta bort.

lämnar dig ifred




Fri vers av Nils W
Läst 455 gånger
Publicerad 2006-05-19 12:19



Bookmark and Share


    vildhallon
Aj.
2006-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Nils W