Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Safirblå

 

 

Ångesten som försvann när hon var naken. Min ovän. Ovanliga arbeten på små gator med en sopcontainer redo. En stängd vitrinhandel. Om detta alltså var ett kommunistland älskar jag alla jag möter. Försöker flirta in mig med vänlighet. Säger att jag ändå älskar dig trots alla saker du gör som är så helt fel. Försonas innan det är för sent. Vi får ett barn denna månad. Bäst före-datumet på fredagen är passerat för en vecka sedan men du äter ändå mandel. Du är då i ett tåg. Du sjunger bakom proffsig mask för dina medresenärer. Du sjunger då I will always love you. Rutorna immar igen och igen och du fick september och novembers snö.

 

 

 

 




Prosa (Roman) av Mattias Holmström
Läst 298 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-10 14:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra
2017-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Holmström
Mattias Holmström