Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EXISTERA!!!


Mina känslor finns i mej som finns till som lever i livet och
undrar varför ska det svalla av känslor i mej som inte förmedlas rätt av mej till dej som du uppfattar det.

Mina känslor säger ingenting för dom bara skriker i mej när jag finns till för att jag existerar i detta livet och för att jag är som jag är för att jag är här nu.

Mina känslor skiter i mej fast jag finns till och existerar och lever i livet för mina känslor har ett eget liv i mitt livt som finns för att jag existerar och jag ska fan ta mej börja bestämma själv.

För jag känner mej så djävla förbannat på känslor som svallar i mej som finns till och som lever i livet och existerar för att vara lycklig och må så djävla bra och som bara vill få lugn och finnas till... och små le åt att existera.





/ Clara-Fina




Fri vers av Clara-Fina
Läst 332 gånger
Publicerad 2006-05-19 13:28



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ur själ o hjärta...men vilket är mest påtagligt...är det hjärtats röst eller själens stämma...som får bestämma...Ja det är frågan...en dikt som stimulerar o manar!
2006-05-19

  Helene Månsson
åååå Clara-Fina! Helt underbar text! Bokmärker den!! /Helene
2006-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Clara-Fina
Clara-Fina