Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar en annan dig

Jag älskar
bara
dig
När
älskar du
bara
mig
Det är
sällan
jag
får vara
din
första
Jag blir
aldrig
din
största
Alltid någon
annan
före mig
Vad kan
du
lova
som är
nytt
För
mig
med dig




Fri vers av annalena VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-02-11 18:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annalena
annalena VIP