Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gick förbi ett tidningsställ på Coop och insåg att den stora massan inte kan tillskriva sig rätten att döma den som inte fruktar döden


Alla svanar är nedrökta


Assassinerna
var
en utbrytargrupp
ur
Ismailiterna
i
forna Persien

Assassin
har
betydelsen
lönnmördare

lönnmördare för med sig
ond
bråd
död

Ordet Assassin
härstammar från
ordet hashish

Hashish är
en form
av
cannabis


Slutsats:
hasch
dödar

och du
upplyser
mig
om satans plågoandar
&
världens beskaffenhet

Dina
fördömanden
&
dina visdomsord
hittar du
i
modemagasin
vars uppslag
frälser

avvärjer
mental annektering

för ordet
yta
har innebörden
"ALLT"




Fri vers av henke_r
Läst 221 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-02-11 23:20



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Minsann
En minnesbild
Ordslinga av rikt
Format att bearbeta!
Tack!
:)
2017-02-14

  alicja lappalainen VIP
ordet manipulerar verkligheten...
2017-02-12
  > Nästa text
< Föregående

henke_r
henke_r