Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattdjur

vårt bo; lakan
i milda färger, bekväma
kuddar och dämpad
belysning

fyra ögon till för
lyan bör säkras, två
mot ytterdörren, två
mot oss

värmen kanske kommer
inifrån, ombonat i mig och
jag känner din puls som
är min och vi
önskar varandra och
älskar varandra och

på datorn fortsätter
filmen, de andra
nattdjuren har tagit
över, sover
nos mot nos

 

(repris)

Bild Eric Leraillez




Fri vers av Mia Bergenheim
Läst 402 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-12 18:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mia Bergenheim
Mia Bergenheim