Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Historisk kropp 1.1

Vid varje lägenhet
ett vägarbete

Vid varje gatlykta
ett upplyst träd

Hängande grenar visar prov på en intressant reflektion
som jag rör
vid
med

höger pekfinger

"She gave me love love love love,
crazy love"

Skriket ser ut som det gör

och

ger utslag på
radarn
som flimrar emot min
kärleks ynnest spegelbild

Vårt ständiga delande,
vårt
ständiga
delande.

STÄNDIGT
DELANDES




Prosa av Bjarki
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-12 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bjarki