Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns här för dig

Är jag den för dig?
som du har väntat på
efter år av mörker
färgas din himmel blå
jag vill avlägsna rädslan
som du bär i ditt sinn
burit på sedan barnsben
innanför ditt skinn

Är jag den för dig?
som du vill vila intill
när du hållit dig vaken
och riktigt gärna vill
du får gärna sova
från gamla slitna sår
bland tistlar och rosor
någon som förstår

Är jag den för dig?
som skriver dig en sång
färdig för att sjungas
hela natten lång
jag vill skriva med mening
så att den berör
vackra ord om kärlek
vid din själ så skör

Är jag den för dig?
som gör fred i sin själ
blåser bort din oro
som gör dig gott och väl
blåser bort dammet
från din ljusa blick
när du vaknat stilla
tacksam för det du fick

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 638 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-02-15 11:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Riktigt vackert!
2017-02-20

  Ingrid Trolle
Kärleksfullt, ömt, vackert.
Underbart!
2017-02-18

    ej medlem längre
Golden
2017-02-16

  Ljusletaren
Mjukt och fint/kram
2017-02-16

  Salvation Pepper
Fina toner.
2017-02-16

  Lars Hedlin
Mycket vacker
2017-02-16

  Maria Sundelin VIP
Fin och varm
2017-02-15

    ej medlem längre
En vacker dikt skrivet med guldpenna.
2017-02-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Vilken helt underbar kärleks-förklaring. Må era hjärtan förenas.
2017-02-15

  Eva Helene VIP
Vackert och ömsint!
2017-02-15

  Marita Ohlquist VIP
Makalöst vacker text, ömsint och kärleksfull!
2017-02-15

  Sara Helen VIP
(Be)Rörande beskrivet!
2017-02-15

  M.Eta
Du är säkert den rätte för henne. Mycket kärleksförklaring i texten. Fint
2017-02-15

  överlevaren VIP
GILLLAR.....en sådan människa vore önskvärt i mitt liv!
2017-02-15

  Niliboy
Visst är jag det, men inte utan den goda tron å bönen! Detgäller ju liv eller död!
2017-02-15
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO