Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ARTIFICIELL


Har hållits under
molntäcket i mer än
två månader.
Nu är täcket borta
men 'slöjmolnen' är där
som alltid numera.

Aldrig riktigt klar sol.
Den känner sig kränkt.
Får aldrig skina som den vill.
Hämmad, ledsen,
tvingas vara artificiell.
Näringsrikt ljus
är det slut med.

Snart tas det väl betalt för
äkta d-vitaminrikt solljus.
Läkemedelsbranschen
har det på recept.
Det andra är ohälsosamt.
Man känner sig bränd.

'Slöjmolnen' skräpar ner
metaller som vi tvingas
andas in.
Om det gör oss sjuka
vem skall då betala för
det artificiella ljuset?
Eftersom luften är så
fylld med metall är vi
som levande antenner.

Det blir köttfärs av vår DNA.

Vem ska då kunna äta
ert processade näringsfattiga
kladdgucca som går
under benämningen 'mat/föda'?
Och vem eller vad ger er
rättigheterna att sakta döda oss?

En kärleksfull Gud
mördar inte sin skapelse!




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 424 gånger och applåderad av 3 personer
Utvald text
Publicerad 2017-02-13 13:07



Bookmark and Share


  McLashlan
Foxtrot uniform charlie kilo chemtrails..

2017-04-15

  Kim VIP

Ja, det är ett kaos att leva!
Och att vi också är delaktiga i att förstöra vår planet är ju helt svart tanke... Vad vi använder intelligensen måste man ju fråga sig.
2017-03-16

  Larz Gustafsson VIP
https://www.youtube.com/watch?v=f9NB6mIyXWI

2017-02-13

  Larz Gustafsson VIP
Det är ju VI som mördar skapelsen.


2017-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar