Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arvet

Ensamhet, ångest, oro och hat är mitt arv från dej
Mitt arv från min mor som ärvt av någon innan
Frustration över att du gav mej det
Frustration över att du inte kan rå för det
Jag avskyr det för detta är inte jag.




Fri vers av Luma
Läst 242 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-02-14 02:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Luma
Luma