Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtröstansfullt

Det var han som skrev
om köttets lust
och själens obotliga ensamhet

Det är hans ord som flyter
runt i mina tårar

Det är hans ord som värker
i det bröst som är mitt

Det är han som är talaren
jag som är gråterskan

för-lösande? tröst-löst? full-komligt?
förtröstansfullt.




Fri vers av Charlotte Blombäck
Läst 505 gånger
Publicerad 2004-09-27 16:16



Bookmark and Share


    Inutipojken
kan tyckas, men viktigt för mig: det är fel Hjalmar du talar om i ingressen! Annars är den fin.
2004-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Charlotte Blombäck
Charlotte Blombäck