Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Suckande ängslan

Det händer att vinden far
genom min gormiga varelse
då skrattar jag
och glömmer bort mig

men kväll och
suckande ängslan
slår inte ut
i harm eller gråt

långa långsamma ord
partiklar sig ut
utan att jag tycker om
eller ljusnar

Jag söker ett antal
vackra vardagsansikten
i spegeln och ett par anledningar
att älska mig nog

att älska mig trots





Fri vers av Charlotte Blombäck
Läst 612 gånger
Publicerad 2005-02-20 15:15



Bookmark and Share


  Anders Bek
"Du har tappat ditt ord och din papperslapp,
men kaos är granne med gud."

Denna var fin och bra. Den också.
2005-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Charlotte Blombäck
Charlotte Blombäck