Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild lånad från internet


Mitt hjärtas rum <3

 

Sen första stund
Mitt hjärtas rum
Hon bebor

Varje sekund
Varje minut
Varje timma

Natt som dag
Mitt hjärtas rum
Hon bebor

Fjärilar i magen
Varje gång
Jag på henne tänker

Jag ÄLSKAR dig
Min underbara solstråle




Fri vers av Mr_Solstråle
Läst 446 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-02-14 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr_Solstråle
Mr_Solstråle