Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Glad alla hjärtans dag! <3


love&peace&understanding

Tanten sommarlängtar i vårvinterljuset
efter den sköna värmen, vågskvalpsbruset,
om en plats i solen
med ett glas sangria vid poolen

I fantasin tanten sin kropp tänker
havsnymfvackert brun, en som blänker
i en turkosblåblommig bikini,
som ger henne tittar; mången min i

diverse herrars ögon och kroppar
(avfärdar de andra: Överlägsna stroppar!)
Tanten vänder blicken, ser över horisonten,
vet med sig, hon tror på tomten

och bäst som hon ligger där och känner
hon minns så varmt alla sina vänner,
fylls av love&peace&understanding,
ler åt världens bästa branding!




Bunden vers (Rim) av Mia Bergenheim
Läst 270 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-14 18:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gilded!
2017-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Mia Bergenheim
Mia Bergenheim