Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Introdikt + trailer till romanen I hundarnas timma


Intro & trailer

Någonting

 

var för stort 
för våra artiga 
kindkyssar, för farligt 
för våra invanda skämt, för brutalt 
för att nonchaleras

 

Någonting 
rubbade oss, 
faktiskt

 

https://www.youtube.com/watch?v=LRpRlP6SiQ8 




Prosa (Roman) av Mia Bergenheim
Läst 662 gånger och applåderad av 10 personer
Utvald text
Publicerad 2017-02-14 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mia Bergenheim
Mia Bergenheim