Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Val

Alla hjärtans dag och ingen Fara i sikte
det är ljust i köket, det är sol
vi viker tejp vi fäster tejp

det är stora ritade och färglagda hjärtan och vi fäster dem runt om oss

jag är glad och mor är ledsen




Fri vers (Fri form) av objekt3
Läst 435 gånger
Publicerad 2017-02-14 21:46



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Själv vägrar jag att fira.
2017-02-15

  Nanna X
Viker för dubbelhäftande effekt? Alla hjärtan kan tyvärr inte alltid vara glada. <3 <3 <3
2017-02-15

  i af apa
tydlig bild. ett nu.( viker tejp
har apa aldrig gjort men
det går säkert bra.)
2017-02-15

  alicja lappalainen VIP
en tydligt markerat kontrast mellan känslorna.
2017-02-14

    ej medlem längre
Det blev fint skrivet.
2017-02-14
  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3