Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stillhet


Stilla

Vinden leker med bladen.
Månen lyser på natthimlen.
Stillhet.

Gräset vajar i blåsten.
Solen strålar på havsytan.
Stillhet.

Djuren springer i skogen.
Barnen leker i skogsparken.
Stillhet.

Det är visst bara jag
Som inte är stilla.




Fri vers av Livia.W
Läst 350 gånger
Publicerad 2006-05-19 16:57



Bookmark and Share


    Noyle
hej hoj. jag tänkte ge dig ett tips: ta bort ****** slut. och ändra slutet lite grann, typ lägg till något mer. Annars var den väldigt bra.
2007-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Livia.W