Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sunkpub blues



Sitter ensam med 214 dikter
på en pub i Lund
1 Norrlands guld
2 kurder i baren
47 tomma stolar
och 4 dryga och högljudda studenter
bakom mig som tuggar trivialiteter
medan Kim Jong uns bror ligger
och ruttnar på ett
bårhus
i Malaysia




Fri vers av henke_r
Läst 323 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-02-15 19:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Subtil hyllning till Bukowski och förruttnad vardagstörst...
2017-02-17

  alicja lappalainen VIP
samma värld...
2017-02-16

  Ric
Och här sitter jag med musiken på max och mörk rom i glaset. Skål :)
2017-02-15

    Sefarge VIP
"Sakernas tillstånd"
Dagen efter Valentino

2017-02-15
  > Nästa text
< Föregående

henke_r
henke_r