Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aldrig ensam bära

en skiljevägg, mellan mänskan och alltet
som skiljer alltdedär som
gestikuleras i en handrörelse
borde monteras i våra huvuden

vi är inte gjorda för alltet
och snälla stoppa de som tror
att de allt kan bära på egen hand
skydda dem eller hjälp till att bära

som små broscher på en sliten skinnjacka
samlade från livets här och där
komma och gå
hämta och lämna
aldrig ensam bära




Fri vers (Fri form) av Krimskramsan VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-02-15 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP