Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillståndsklausul


Rätt motiv

på fel papper

ingenting värt




Fri vers av henke_r
Läst 283 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-02-16 12:05



Bookmark and Share


    jaybird
Tänkvärt om inerta ytor.
2017-02-16

  alicja lappalainen VIP
allt skall stämma..
2017-02-16
  > Nästa text
< Föregående

henke_r
henke_r