Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnenas fragment

Vi var på väg någonstans
och möttes på krogen
du bjöd på rödvin i glas
sa att du bodde i skogen
du talade om sommaren
vi hade mötts där
jag minns ingenting
stämningen något prekär

Rusdrycker och dimmor
allt blev till fantasi
du hade känt dig instängd
men nu som fågeln fri
våra kläder på golvet
på besök i ditt hem
vi älskade den sommaren
till klockan slog fem

Minnenas fragment
vi hade mötts där förut
två villfarna själar
båda längtade ut
en bokcirkel på stranden
jag sträckte ut min hand
du läste magiskt
om ett främmande land

Vi var på väg någonstans
alltid är det väl så
sökande efter lyckorus
högt uppe i det blå
vi drack ur våra glas
och drömmen blev sann
jag följde dig hem
till kärleken som vi vann

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 275 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-11-05 16:09



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Fint i minnets stund!
2018-11-08

  Palett
Vacker tillbakablick eller kanske en dröm, text med fina rim
2018-11-06

  StinaJ VIP
Underbara minnen så vackert beskrivna i denna fina dikt.
2018-11-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Till och med drömmar kan bli sanna, tolkar jag din vackra dikt!
2018-11-05

    Dan Myrbeck
Bättre med klart ris eller ros,
än luddigt på grund av rus.
2018-11-05

  DavidM VIP
Härlig och lite bitterljuv läsning, genererar tankar kring något som närmar sig verkligheten.
2018-11-05

  Maria Sundelin VIP
Gränsen mellan fantasi och verklighet är ibland svår att se
2018-11-05

  Feliaxel VIP
Dröm eller verklighet det är frågan
2018-11-05
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO