Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några få ord, lyckan gjord!

Med en del som man bara
bytt några ord, när de gått förbi
då lyses dagen upp sen för en som om
man hamnat i Edens lustgård direkt
fastän man är kvar på jorden ännu
får upplevelsen en att se, redan nu
hur det kanske kan bli där ju...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 492 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-02-18 09:16



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fin beskrivning av möten som lämnar avtryck
2017-02-19

  Rise Little One
Vilken fin beskrivning av lyckan!
2017-02-18

  Tor-Björn Gustavsson VIP
En bubblande text som beskriver lycka
efter en enkel medmänniska uppmärksamhet.
Vardagsglädje när den är som bäst.
Skön vår. TBG.
2017-02-18

  Salvation Pepper
Sanslöst så enkelt det är, egentligen.
Du har så rätt så!
2017-02-18

  Eva Helene VIP
Ja, så enkelt kan det vara! Fint!
2017-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt